PDL Padel United Academy Junior VT23

OBS! Sista anmälningsdag 16 januari 2023

Äntligen!

Terminsstarten börjar närma sig med stormsteg och första träningen går av stapeln redan 22 januari. Har du inte redan gjort det är det hög tid att anmäla dig/ditt barn till padelträningen. Alla barn mellan 5-18 år är välkomna att anmäla sig. Träningarna kommer förläggas på PDL Padel United i Västra Hamnen (Skeppsbyggaregatan 7, Malmö). och vi har träningsgrupper för de flesta åldrar. I det fall vi får överskott på anmälningar tillämpas kösystem (de som varit med föregående termin har förtur).

Träningsgrupperna är indelade i nivåer enligt nedan

Padelskolan:
För barn i åldrarna 5-15 år. Indelning i grupper sker utifrån ålder och tidigare padel- eller racketerfarenhet. Allt för att få en så rolig och välanpassad träning för barnen som möjligt.

Kostnad: 800 kr (1 ggr/vecka, 1 timme/gång).

OBS! Exakta priser för nedan nivåer är i dagsläget inte helt klara. Vi återkommer med en uppdaterad prislista så fort vi kan. Nedan priser visar kostnaden för föregående termin och kan komma att ändras inför vårterminen 2023.

Level 3:
Perfekt för de som nyss har börjat spela padel eller spelat ett tag. Här får eleverna lära sig grunderna inom padeln och vi börjar komma igång med grundspelet.

Kostnad: 3000 kr (1 ggr/vecka, 1 timme/gång), 5700 kr  (2 ggr/vecka, 1 timme/gång).

Level 2:
Nivån där fokus framförallt kommer läggas på de tekniska och taktiska delarna av spelet.

Kostnad: 5700 kr (2 ggr/vecka, 1 timme/gång).

Level 1:
Detta är nivån för spelaren som vill förbereda sig för att satsa på och så småningom börja tävla inom sin padel.

Kostnad: 5700 kr (2 ggr/vecka, 1 timme/gång), 8400 kr (2 ggr/vecka 1,5 timme/gång).

OBS! Samtliga träningsgrupper kräver medlemskap i PDL United Club Malmö (200 kr/kalenderår).

Har du några frågor, tveka inte på att kontakta Jonas Persson på jonas.persson@pdlgroup.se eller PDL United Club Malmö på juniormalmo@padelunitedclub.se

Hoppas vi ses under våren!
PDL United Club Malmö och PDL Padel United

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Nivå *
Uppskatta spelnivå (1-6)
Kryssa i det alternativ som passar bäst på dig/ditt barn
1 = Nybörjare
3 = Grundläggande spelnivå
4 = Medelbra
5 = Avancerad
6 = Tävlingsspelare
Tidigare racketerfarenhet *
Har du/ditt barn tidigare erfarenhet av racketsport?
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna